TO TUSEN OG FEMTEN

Godt nyttår da dere! Shiit, er jeg den eneste som synes det føles ut som 2014 var i går? Haha ok lol, dårlig humor på G. Nei men sånn fra spøk til revolver, 2014 gikk sykt fort. Syns ikke det er lenge siden jeg kom hjem fra Gran Canaria etter å ha feiret jula der med min kjære, for så å dra inn på Skaidi/hytta for å feire nyåret der med familien. Men det er altså et helt år siden! Det er så mye som har skjedd på et år, derav både oppturer og nedturer. Blir spennende å se hva 2015 har å by på!

 

Startet kvelden med middag hos Svigers, med besteforeldrene + broren og kjæresten til Hågen. Spise deilig villt mat, og syntes boret var dekorert veldig stilig! Dem brukte vingene og fjærene til en av fuglene vi spise. haha!

 

Meg og min ♥

 

Må selvølgelig ha med noen standard bilder av fyrverkeriet! Syns det er så sykt kult og spektakulært. Svigers hadde i tillegg virkelig slådd på stortromma når dem kjøpte inn fyrverkeri i år! Var ikke småtterier. 

 

Her er han jeg kyssa kl 00.00, påvei inn i nyåret. Kunne ikke hatt en bedre gutt å gå inn i tjuefemten med!

 

Hu der krissjenta

 

 

Her ser dere antrekket mitt for kvelden! Ble bare helt simpelt, med en svart strømpebukse fra cubus, og paljettkjole fra Only. 

 

 

I skrivende øyeblikk ligger jeg på sofaen under pleddet, med kose-antrekket på. Det må være det beste med å pynte seg med kjole og greier - når man tar det av! haha. Alle andre har dratt ut (på fest altså), og om et halvt år kan jeg være med! Men det gjør ingenting å være igjen her hjemme, jeg trives! Har hvertfall vært en kjempe koselig nyttårsaften for min del, med masse god mat og kjentfolk. Håper alle andre har kosa seg like mye! Nå skal jeg lage kveldsmat til min kjære kommer hjem. Goodnight sweethearts

 

- kmjs

2 kommentarer

Linn Isabel

01.01.2015 kl.12:49

Så fin du var, håper 2015 blir en fint år! klem!

Silje og Henriette

08.01.2015 kl.07:20

godt nyttår :)

Skriv en ny kommentar

Kristine Skagen

Kristine Skagen

17, Sør-Varanger

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Kristine Skagen, er 17 år og kommer fra Røyken. Har bodd i Hammerfest i mange år, og for øyeblikket bor jeg i Kirkenes og studerer på IB-skolen (International Baccalaureate). Det er en anerkjent internasjonal skole der alt går på engelsk, som et alternativ til den norske videregående skolen. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For spørsmål, kontakt meg på: k-mskag@frisurf.no

Kategorier

Arkiv

hits