SIDEN SIST

Kom til min kjære familie i Hammerfest på søndag, og siden da har det vært fullt kjør! Dro på peppes og spiste pizza med jentene mine på mandag, pluss familiebesøk. Dagen etterpå dro jeg til frisøren, og gjorde noe litt anderledes med håret mitt! Etter det var det siste innspurt med julehandel, og så dro vi på hytta.Tok også hull der i brusken, husker ikke hva det heter når man tar hull der. Jeg har stort sett alltid hatt blondt hår, og har aldri gjort noe spektakulært med det, så var gøy å prøve noe nytt! Er super fornøyd med resultatet! Tok en "light" ombre, med kalde toner. På bildene med blitz ser jo fargen helt crazy ut, og det ser nesten ut som håret mitt er skikkelig grått. Men det har egentlig bare gråtoner i seg, og ikke de "gylne" fargene. 

 

 

Nå er jeg på hytta for øyeblikket! Det er herlig å feire jula her. Skikkelig stille og rolig, og bare den koselige hytteatmosfæren. 

 

 

Og i går var det jo faktisk julaften folkens! God jul da dere. Jeg elsker jula, og jeg er som en liten unge hver julemorgen. Syns det er skikkelig stas å få julestrømpe, og våkne opp og se tre nøtter til askepott og alle de andre koselige juleprogrammene. Etterfulgt av masse kos med familien, julemiddag og pakker.

 

BILDER FRA JULAFTEN:


Her var oufiten min for aften! Hadde egentlig bestilt en ny julekjole fra nelly, men den ble borte i posten.. Så da ble det en gammel kjole jeg fant i skapet, som er kjøpt på CM jeans her i Hammerfest. 

 

Ahh høydepunktet. Julemiddagen ♥

 
Min kjære bror og meg.

 

- kmjs

2 kommentarer

27.12.2014 kl.01:50

heei! Lurte på om du kunne ta å blogge om kosthold? eller noen gode dietter man kan følge etter? noen som ikke er så utrolig vansklig å følge..

Linn Isabel

29.12.2014 kl.15:30

fy fader, du er smellvakker! Likte bloggen din, skal følge den videre ;)

Skriv en ny kommentar

Kristine Skagen

Kristine Skagen

17, Sør-Varanger

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Kristine Skagen, er 17 år og kommer fra Røyken. Har bodd i Hammerfest i mange år, og for øyeblikket bor jeg i Kirkenes og studerer på IB-skolen (International Baccalaureate). Det er en anerkjent internasjonal skole der alt går på engelsk, som et alternativ til den norske videregående skolen. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For spørsmål, kontakt meg på: k-mskag@frisurf.no

Kategorier

Arkiv

hits