HOME SWEET HOME ☁

Da var jeg endelig hjemme, og i skrivende øyeblikk sitter jeg på jenterommet i den gamle gode senga mii. Haha, høres så rart ut å si det. Men det her er jo faktisk gamlerommet mitt, siden jeg ikke bor her lenger. Det var hvertfall super godt å komme hjem, etter en flyreise som ble litt lengere enn planlangt.. Flyet mitt fra Kirkenes ble nemlig 3 timer forskinket. Fikk en mat-kupong på 250 kr da, så det var jo en opptur. Kjøpte masse sjokolade, drikke, en pakke nøtter, tyggis og et blad for pengene, spiste ikke halvparten en gang haha - det var ihvertfall gratis!

 


Når man bor borte og er student, er det utrolig godt å komme hjem til mamma og pappa. Her er det fullt av mat i kjøleskapet, ordentlig kaffe (!!), og alt i alt den herlige, hjemmekoselige følelsen. Spesielt nå i jula. 

Mine flotte foreldre, og meg i vår nye porsche wohoo. 

Pappa: "Nå tok vi et sånn dærre selfie"  *trønderdialekt*

Du er flink papps. 

 

Jeg skal forresten til frisøren på lille julaften (om to dager), og tenkte å gjøre noe sånn her med håret. Hva tror dere?

 

Vet at det har vært litt tamt med blogging de siste dagene, men hva skal man gjøre når man ikke har noe å blogge om? Gidder ikke unnskylde det ass. Har hvertfall med kameraet hit, så blir nok litt blogging mens jeg er her skal dere se! Men nå skal jeg legge meg, og lade opp til mårradagen, som vil bestå av familie- og vennekos, trening, muligens litt shopping osv! Godnatt ♥

 

- kmjs

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Skagen

Kristine Skagen

17, Sør-Varanger

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Kristine Skagen, er 17 år og kommer fra Røyken. Har bodd i Hammerfest i mange år, og for øyeblikket bor jeg i Kirkenes og studerer på IB-skolen (International Baccalaureate). Det er en anerkjent internasjonal skole der alt går på engelsk, som et alternativ til den norske videregående skolen. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For spørsmål, kontakt meg på: k-mskag@frisurf.no

Kategorier

Arkiv

hits