MONDAY INSPIRATION

Mandag, ny uke, nye happenings. I dag har det vært en veldig fin mandag, og en bra start på uka er vell alltid bra! Hadde en ESS-prøve (environmental systems and societies) i dag, som gikk helt greiit! Har bare et engelsk fremlegg igjen, og så er jeg ferdig med alt av prøver for første semester på IB-skolen! Denne uka blir såå bra: Det er juleferie om 3 dager (!!!!), kjæresten kommer hjem i morgen, og på søndag reiser jeg hjem til Hammerfest ♥ I mellom der er det også noen middager, en bursdag, julefrokost med klassen, og julekos med Svigers som står for tur. Med andre ord så blir dette en veldig fin uke!

 


Haha liten random fact - jeg syns det er helt rart å se navlen min! Har nemlig nylig tatt ut piercingen, og jeg har hatt piercing i navlen i 3 år. Navler er ikke akkurat særlig pent heller..

 

 

Har dere noen spørsmål til meg? Spør i kommentarfeltet, så skal jeg svare i løpet av uka!

 

- kmjs

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Skagen

Kristine Skagen

17, Sør-Varanger

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Kristine Skagen, er 17 år og kommer fra Røyken. Har bodd i Hammerfest i mange år, og for øyeblikket bor jeg i Kirkenes og studerer på IB-skolen (International Baccalaureate). Det er en anerkjent internasjonal skole der alt går på engelsk, som et alternativ til den norske videregående skolen. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For spørsmål, kontakt meg på: k-mskag@frisurf.no

Kategorier

Arkiv

hits