TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

Tenkte å lage et innlegg hvor dere ukjente blogglesere kan bli litt bedre kjent med meg! Syns uansett det er veldig gøy å lese sånne blogginnlegg selv, så why not here we go:

 

Jeg har nylig flyttet hjemmefra (i en alder av 17 år), og jeg bor nå i Kirkenes sammen med kjæresten. Vi bor i et gammelt koselig hus, som er nesten 100 år gammelt!

Jeg går på en engelsk skole, International Baccalaureate. Det er en anerkjent internasjonal skole der alt går på engelsk, som et alternativ til den norske videregående skolen. Jeg studerer realfag.

Jeg og kjæresten min har vært sammen i 2 år den 8. April 2015. Kunne ikke hatt en bedre bestevenn, samboer, kjæreste og forbilde enn han!

 
Jeg er utrolig glad i all slags mat, og jeg elsker å prøve ut nye ting! Vil påstå at det ikke er noe jeg ikke liker (uten å ha smakt alt i verden vell og merke). Det eneste jeg ikke er så glad i, er fiskeboller i hvitsaus.. æsj

Jeg DIGGER trønderdialekt!! Haha, litt sært kanskje. Kunne gjerne lagt om dialekta mi til trøndersk, men det hadde kanskje vært litt rart siden jeg bor i Finnmark, pluss at jeg snakker øst-lands dialekt? Digger egentlig Trondheim by i det hele og det store.

Jeg har en skikkelig sweet tooth. Kunne spist meg ihjæl på sjokolade sikkert. Ikke bra Kriss.

 
Jeg har alltid vært utrolig glad i å trene, og være ute i naturen og bruke kroppen generelt! I tillegg er jeg også veldig glad i å bare ligge på sofaen, og se en bra film med kjæresten og spise masse godt! Elsker en god kombo av alt :-)

Jeg elsker å reise! Er så glad i å oppleve nye plasser, og det jorda vår har å by på. Har mange ønske-reisemål på lista.

 

Hele livet mitt har familien kalt meg "Dinemor". Haha jepp! Og vennene mine kaller meg Kriss, og en sjelden gang Krissjenta. Det er litt gøy, for jeg har en lærer som også har begynt å kalle meg Kriss. Haha. 

Jeg har egentlig alltid vært veldig selvstendig. Begynte å reise alene som 4 åring på besøk til farmor og farfar i Trondheim. Har også lært mange ting av meg selv, og jeg liker veldig godt å finne ut ting på egenhånd. Det er ikke alltid en god egenskap..

Jeg er veldig utadvendt, og jeg elsker å bli kjent med nye folk. Jeg er super glad i å være sosial, samtidig som jeg setter stor pris på litt ?kristine-tid?. 

Jeg elsker musikk. Hører på musikk stort sett hele tiden, noe som jeg har gjort nå i mange år. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Dere kan finne spotify brukeren min her.

 

- kmjs

4 kommentarer

Keths!

09.12.2014 kl.10:22

stilig å gå på internasjonal skole da ;D

Kristine Skagen

09.12.2014 kl.10:26

Keths!: Jaa, det er veldig spennende! :D

Alexsandra

09.12.2014 kl.10:34

Flyttet også hjemmefra i en ung alder, rettere sagt som 16åring. Det var ikke godtatt av min mor, men ganske nødvendig.

Anyway, det ser ut til at du lever et nok så spennende liv selv. Bare på den positive siden :)

Kristine Skagen

09.12.2014 kl.10:36

Alexsandra: Hmm, jeg kan forstå det. Mamma og pappa var heller ikke begeistret for at jeg skulle flytte. Men det ble sånn likevel :) Angrer ikke ett sekund!

Joda, er spennende og utfordrende :D

Skriv en ny kommentar

Kristine Skagen

Kristine Skagen

17, Sør-Varanger

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Kristine Skagen, er 17 år og kommer fra Røyken. Har bodd i Hammerfest i mange år, og for øyeblikket bor jeg i Kirkenes og studerer på IB-skolen (International Baccalaureate). Det er en anerkjent internasjonal skole der alt går på engelsk, som et alternativ til den norske videregående skolen. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For spørsmål, kontakt meg på: k-mskag@frisurf.no

Kategorier

Arkiv

hits