FÅ EN BEDRE UKE ♕

 Gi slipp på negative ting i livet ditt - Utelukk mennesker som påvirker livet ditt negativt og som ikke gir deg noen verdens ting. De som ikke unner deg noe godt, er det absolutt ikke verdt å holde på. Tenk deg om; er det noen du omringes hver eneste dag, som egentlig ikke blir glad på dine vegne for noen ting? Er det noen som absolutt ikke tåler din suksess eller lykke? Om dette er tilfellet, gi slipp på dem. Det er ikke verdt å bevare slike mennesker rundt deg. Trøst deg med at det som oftest handler om sjalusi! Hold heller ikke fast ved fortiden og de dumme tingene du har gjort opp gjennom årene, husk - det er det du har lært av de tingene  som har gjort deg til den du er i dag! Ha noe å se fram til - Skriv ned noe du gleder deg til! Det er super motiverende, spesielt på dager hvor ikke motivasjonen og humøret er på topp. Det kan være alt fra en reise, en høytid, bursdag, eller middag med kjæresten eller venninner :-) Da går også ukedagene ekstra fort til helgen.


 

 Gi komplimenter til andre - Å fortelle noen at de ser bra ut, at de er fin på håret eller rett og slett si "hei" til en du vanligvis ikke prater med kan skape mye glede både hos deg og vedkommende. Å se andre bli glad for slike småting, gjør i hvert fall meg veldig glad! Jeg vet også selv at jeg blir det om andre gjør det mot meg.

 Skjem deg selv litt bort - Okei, kanskje du har det travelt om dagene og du har ikke alltid tid til deg selv. Men sett av noen timer i løpet av uka der du gjør akkurat det DU føler for å gjøre. Det kan være å ha et lite ?spa? med deg selv, hvor du tar deg en god dusj og kurer håret, tar en ansiktsmaske og smører deg inn med favoritt body lotion din. Etterpå kan du lakke neglene dine, eller bare gjøre sånne ting som man vanligvis ikke har tid til. Det gjør deg glad og du føler deg superfresh! I promise you. 

 
 Smil oftere - For det første er det mye mer attraktivt med et smil rundt munnen, enn å se misfornøyd ut. Har du tenkt over det? Man kommer utrolig langt med det! Et smil kan faktisk lure kroppen til å føle seg bedre også.

 

 

 Lev i nuet - Aksepter ting som har skjedd i fortiden og ikke bruk energi på ergre deg over det. Gjort er gjort, og spist er spist! Lev i nuet og sett pris på det som faktisk skjer akkurat . Det er samtidig viktig å ikke ha for høye forventninger til det som venter. Å realisere en "bedre" fremtid som enda ikke eksisterer kan fort føre til skuffelser. Kutt ut diverse stressfaktorer, som for eksempel å utsette diverse gjøremål (jeg er syykt dårlig på akkurat det, noe som ikke er bra).

 Aksepter hva du har og hvem du er - Vi er dessverre flinke til å bruke tiden vår på å klage over ting som skjer og ikke skjer i livene våre. For å være lykkelig, må vi være flink til å nyte det vi har. Sett pris på de små tingene i hverdagen og tenk over hvor heldige vi faktisk er! De minste tingene man vanligvis tar som en selvfølge, er egentlig utrolig viktig for oss. Dette er noe jeg har lært etter at jeg flyttet for meg selv.

 
 Vær deg selv - Ikke bekymre deg for hva andre tenker om deg. Vær seg selv, naturlig og ekte! Det er først da du blir lykkelig. Vær ærlig og åpen om det er noe som plager deg og ikke vær redd for å snakke om hva du føler. Er du åpen og ærlig kommer du veldig langt. 

 Kjøp friske blomster - Er det noe som gjør meg glad, så er det synet av friske blomster i huset. Gjør det til en tradisjon, og kjøp inn blomster hver/annenhver fredag for å feire at det er helg! Det er noe jeg har etter mamma, og det setter virkelig fart på humøret mitt i hvert fall!

 
 Ta deg fri med god samvittighet - Er det en dag du absolutt ikke føler for noe annet enn å være hjemme og slappe av, men du "burde" egentlig dratt på trening? Da syntes jeg det er viktig å lytte til kroppen. Ta deg fri, bestem deg for at "okei, i dag skal jeg faktisk ta meg fri fra trening fordi jeg trenger det" istedenfor å utsette det flere ganger i løpet av ettermiddagen. Dette ender som oftest med at du aldri drar på trening og får dårlig samvittighet.. Been there done that!

 Få nok søvn og start dagen med glede - Prøv å få minst 8 timer søvn hver dag. Det ikke alltid er like lett å opprettholde en god rutine, sånn er det bare. Men god kvalitetssøvn er veldig viktig, fordi at hvis man sover man lite blir man lettere deprimert og irritert. Det er også viktig med nok søvn for å holde seg konsentrert og motivert gjennom dagene (heihei skoleelever).

 
 WHATEVER YOU DO, MAKE SURE IT MAKES YOU HAPPY

 

- kmjs

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristine Skagen

Kristine Skagen

17, Sør-Varanger

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Kristine Skagen, er 17 år og kommer fra Røyken. Har bodd i Hammerfest i mange år, og for øyeblikket bor jeg i Kirkenes og studerer på IB-skolen (International Baccalaureate). Det er en anerkjent internasjonal skole der alt går på engelsk, som et alternativ til den norske videregående skolen. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For spørsmål, kontakt meg på: k-mskag@frisurf.no

Kategorier

Arkiv

hits